De eerste maanden van Yourstyle Vastgoed & Keuringen

Het leven is het afgelopen jaar drastisch veranderd voor ons allemaal. Het coronavirus heeft veel slachtoffers geëist. Ondertussen werden veel mensen en bedrijven ook financieel geraakt. Dit is een jaar om eigenlijk heel snel te vergeten. Maar...........

Voor ons is 2020 ook een bijzonder jaar geweest, maar dan in positieve zin! Want op 1 september 2020, zijn we live gegaan met Yourstyle Vastgoed & Keuringen. Een droom die voor ons uit kwam! 


We nemen jullie graag mee naar de zomer van 2019. Naar het Gardameer in Italië om precies te zijn. Op een knusse camping en onder de Italiaanse olijfbomen dronken we samen met onze vrouwen een heerlijke prosecco. Wij hadden het over werk en spraken onze ambities naar elkaar uit. Op de achterkant van een servetje werd Yourstyle bedacht en in hoofdlijnen uitgeschreven. Er werd geproost. In de maanden die volgde werd er een strategisch plan geschreven wat zo strak omlijnd was dat er geen speld meer tussen te krijgen was. Ons plan. Een plan met als doel om 1 januari 2021 live te gaan. Maar het liep anders. 


Eerder dan gepland wilde Dennis live gaan, namelijk op 1 september 2020. En dus moesten we alle voorbereidingen in sneltreinvaart afronden om die deadline te halen. Het actieplan kende geen genade. De prioriteiten waren keihard. De taak- en rolverdeling kraakhelder. Het gaspedaal werd diep ingedrukt. En toen was het 1 september. En we waren live! Met direct klanten die gebruik wilden maken van onze service! 
In de weken die volgden stroomden de aanvragen binnen en werden we overspoeld met positieve reacties uit ons netwerk. We maakten lange dagen en dronken liters koffie om de snelle toestroom van klanten allemaal te kunnen helpen. Aan de achterkant werd de bedrijfsvoering geoptimaliseerd en de marketing draaide op volle toeren. September en oktober waren fantastisch! November was wat rustiger en de stofwolken daalden enigszins neer. December was weer geweldig. 

De vier maanden zijn werkelijk omgevlogen. Meer dan eens hebben we onszelf even moeten knijpen. We hebben onze cijfers voor je verzameld en willen deze graag met je delen! Ons jaar in cijfers. 

 

Onze dank gaat uit naar iedereen die ons heeft geholpen. In de eerste plaats onze klanten; de mensen die in ons geloofden en met ons wilden samenwerken. We hebben zoveel mensen mogen helpen en dat maakt ons ontzettend dankbaar.

Daarnaast zijn we blij met al onze vrienden en familie voor de support, oprechte interesse en flinke porties enthousiasmes. Op deze plek willen we ook onze huisfotograaf bedanken voor de prachtige foto's, Arma; je bent een kanjer! 

En op de laatste plaats zijn we onze vrouwen in het speciaal dankbaar. Zij hebben ons de afgelopen maanden heel wat uren moeten missen. Maar zij stonden achter ons idee, waren een motiverende factor én hadden geloof in ons. Dat gaf ons kracht. Zonder hen hadden wij hier nu niet gestaan!

In het algemeen is 2020 een jaar om snel te vergeten. Onze gedachten gaan dan ook uit naar al die mensen die een dierbare zijn verloren of ziek geworden zijn. Hopelijk kunnen we snel weer genieten van onze vrijheden. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond 2021!

 

P.S. de Italiaanse Prosecco heeft ons geluk gebracht. Daarom importeren wij speciaal deze prosecco uit Italie om cadeau te geven aan onze klanten. Voor geluk. Saluti!