Het ontstaan van YourStyle Vastgoed & Keuringen

Het is in de hete zomer van 2017 wanneer……….

Wij elkaar voor het eerst ontmoeten op een pittoreske camping aan het Gardameer, Italië. Er is direct een voelbare klik en de kinderen spelen leuk samen. Van een beleefde ‘goedemorgen’, worden de gesprekken langer en persoonlijker. Ook onze vrouwen kunnen het goed met elkaar vinden en al snel wordt er ‘s avonds een fles prosecco op tafel gezet. 

 

In deze vakantie leren we elkaar beter kennen. We vertellen over onze ervaringen en persoonlijke ambities. Onder de Italiaanse olijfbomen en aan de oevers van het Gardameer ontstaat er een vriendschap. In Nederland wordt er in de jaren die volgen regelmatig met elkaar afgesproken. Dennis Lantrok is succesvol makelaar in Flevoland, maar krijgt steeds sterker de behoefte om voor zichzelf te beginnen. Dennis wil graag meer vrijheid en een eigen agenda als ondernemer. Als makelaar is Dennis zeer ervaren, maar heeft extra hulp nodig voor een gestructureerde bedrijfsvoering. Dennis Maaijen werd gevraagd om conceptmatig mee te denken over dit plan. De periode die volgde was ontzettend intensief, leerzaam en bovenal ook leuk! Er werd een strategisch plan geschreven dat zo strak omlijnd was dat er geen speld of enige twijfel meer tussen te krijgen was. Een dichtgetimmerde begroting gaf complete inzicht in de cijfers en forecast voor de komende vijf jaar. 

En toen was het moment daar….

Het is een zomerse dag in juni, wanneer wij weer bij elkaar komen. Op tafel ligt het plan. Ons plan. Een plan waarvan de inkt nog maar nét is opgedroogd. Enigszins vermoeid, maar uiterst tevreden kijken we elkaar aan. We zoeken een sfeervol terras op om een te proosten op onze nieuwe samenwerking en toekomst! En daar waar we onder de Italiaanse olijfbomen voor het eerst proosten op onze vriendschap, proosten we nu op YourStyle Vastgoed. We hebben er zin in! Saluti!

 

#onzedroom #mensenhelpen #makelaar #huisverkopen #huiskopen #bouwtechnischekeuring