Huis verkopen? Leuk! En spannend.

Je wilt jouw huis verkopen. Dat is natuurlijk best spannend. Je wilt immers het beste resultaat op alle voorwaarden. Wellicht heb je dit proces al een keer doorlopen en weet je wat je kan verwachten. Als dit de eerste keer is, dan kan dat best spannend zijn. Er komt ontzettend veel op je af waar je waarschijnlijk geen kennis van hebt. Dus hoe ga je dat aanpakken en regelen? Wij adviseren en ontzorgen jou in het hele verkoopproces, maar wij komen eerst graag een kop koffie drinken ter kennismaking.

Wat willen wij uitsluitend blije klanten! Onze missie is dat jij met een fijn voldaan gevoel terugkijkt op het verkoopproces én met een lach de sleutels aan de nieuwe bewoners kan overdragen. 

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door onze missie en kernwaarden. Met uiterste zorgvuldigheid brengen wij jullie huis krachtig onder de aandacht bij de juiste doelgroep. 

Wij willen écht connectie met je maken en tonen oprechte betrokkenheid. Het is namelijk jouw huis, jouw verhaal en persoonlijke situatie waardoor je het huis wilt verkopen. Wij werken op basis van vertrouwen en loyaliteit; we houden ons aan de afspraken, wij geven eerlijk advies en managen de verwachtingen.

Terug naar onze kennismaking. Daar leren wij elkaar beter kennen en hoor ik graag wat jou/jullie verhaal is van de woning. Wij zullen ons stappenplan globaal met je bespreken. Dan weet je precies wat je van ons kan verwachten. Dat is het uitgangspunt om de verdere prioriteiten en strategie verder te bepalen voor de verkoop van het huis. Wij werken immers voor jou om het maximale resultaat te behalen! Ons stappenplan zullen we hier niet tot in de detail uitschrijven, dat is behoorlijk wat leeswerk. Daarom onderstaand ‘high-over’ de fases uitgeschreven. Dat bespreken we graag in een persoonlijk gesprek, zodat jij daar gelijk meer gevoel bij krijgt. 

Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
Niet alleen elk huis is anders, maar ook de verkopers. We brengen al jouw woonwensen duidelijk in kaart en leggen het verkooptraject stap voor stap uit. Jouw woning wordt uitvoerig geïnventariseerd in deze fase. Hierbij wordt, indien noodzakelijk, extra onderzoek uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld kadastraal- of bodemonderzoek. We bespreken onze verwachtingen, maken heldere afspraken en een optimale inventarisatie van de woning. 

Fase 2: Presentatie & prijs
Voordat we de woning aan de markt presenteren, adviseren we je graag eerst over de beste verkoopstrategie. De strategie wordt bepaald aan de hand van onder andere jouw wensen en de doelgroep van de woning. Een goede en opvallende presentatie van jouw woning kan hierbij niet ontbreken. 

Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
Wij richten ons op het aantrekken van serieuze kopers en maken bezichtiging afspraken met hen. Bij een bezichtiging is een eerste indruk snel gevormd. Om een goede indruk te maken krijg je waardevolle tips en ons om jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk te tonen. 

Fase 4: Overdracht & na de verkoop
Als jouw woning is verkocht zorgen wij voor een correcte en vlotte afhandeling, waarmee we starten met het opstellen van de koopovereenkomst die we samen ondertekenen. Daarna is het wachten op de oplevering en wanneer dat zo is, zullen we samen naar de notaris gaan zodat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen. 

Wat willen wij uitsluitend opleveren; blije klanten! Onze missie is dat jij met een fijn voldaan gevoel terugkijkt op het verkoopproces én met een lach de sleutels aan de nieuwe bewoners kan overdragen.