Yourstyle Vastgoed
73

Huizen verkocht

69

Huizen aangekocht

243

Bouwtechnische keuringen

138

Extreem blije klanten

112

Flessen Prosecco
cadeau gegeven

Direct het aanbod zien?

Wil je jouw huis verkopen?

Heb jij verhuisplannen en moet jouw woning verkocht worden? Dat is leuk! En spannend. Er komt namelijk ontzettend veel op je af waar je rekening mee moet houden. Je wilt immer het beste resultaat op jouw voorwaarden.

Het is onze gezonde obsessie om mensen verder te helpen op de huizenmarkt, zodat wij ons steentje kunnen bijdragen aan de toekomstdromen van onze klanten. Met onze persoonlijke aandacht, expertise, daadkracht en vleugje humor willen wij jouw helpen met de verkoop van jouw woning.

Wil jij (volledig) ondersteund worden in het verkoopproces? Wij helpen je ontzettend graag en ons doel is om jou extreem blij te maken met het resultaat! Kennismaken onder het genot van een kop koffie?

Zoek jij een huis om te kopen?

De huizenmarkt is volop in beweging en het blijkt in deze tijd steeds lastiger om een nieuwe woning te kopen. We horen steeds vaker dat mensen achter het net vissen. Het aanbod is groot, maar de vraag nóg groter. Dat is natuurlijk niet leuk.

Het is onze gezonde obsessie om mensen verder te helpen op de huizenmarkt, zodat wij ons steentje kunnen bijdragen aan jouw toekomstdromen. Met onze persoonlijke aandacht, expertise, daadkracht en vleugje humor willen wij jouw helpen met aankoop van jouw droomhuis.

Het is voor ons belangrijk om al jouw wensen goed in kaart te brengen, zodat wij gericht voor jou kunnen zoeken. Wij willen samen met jou hét huis vinden dat voldoet aan al jouw wensen. Interesse om een kop koffie te drinken?

Bouwtechnische keuring?

Een huis kopen is één van de grootste uitgave in jouw leven. Dan wil je precies weten waaráán je het geld uitgeeft. Bij de aankoop van een woning kun je daarom een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Sterker nog, dit valt onder jouw onderzoeksplicht.

Een bouwtechnische keuring geeft inzicht in de technische staat waarin de woning verkeert. Het geeft de eventuele verborgen gebreken weer, het achterstallig onderhoud en de kosten die hiermee gepaard gaan om te verhelpen. Dit kan je uiteraard zelf doen, maar je zult lang niet alles ontdekken. Daar heb je onze expertise voor nodig.

Tijdens de bouwtechnische keuring geven we direct tips & tricks om de woning energiezuiniger te maken én hoe je het leefklimaat in huis gezonder maakt.