Huis kopen? Leuk! Wij helpen je graag!

Je wilt een huis kopen. Dat is natuurlijk best spannend. Je wilt immers het beste resultaat op alle voorwaarden. Wellicht heb je dit proces al een keer doorlopen en weet je wat je kan verwachten. Als dit de eerste keer is, dan kan dat best spannend zijn. Er komt ontzettend veel op je af waar je waarschijnlijk geen kennis van hebt. Dus hoe ga je dat aanpakken en regelen? Wij adviseren en ontzorgen jou in het hele aankoopproces. Maar wij komen eerst graag een kop koffie drinken ter kennismaking. 

Wat willen wij uitsluitend opleveren; blije klanten! Onze missie is dat jij met een fijn voldaan gevoel terugkijkt op het aankoopproces én met een lach je nieuwe huis binnenstappen.  

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door onze missie en kernwaarden. Met uiterste zorgvuldigheid brengen wij jouw wensen in kaart en gaan wij krachtig voor jou in ons netwerk op zoek!  

Wij willen écht connectie met je maken en tonen oprechte betrokkenheid. Het is namelijk jouw nieuwe huis, jouw verhaal en persoonlijke situatie waardoor je een huis wilt kopen. Wij werken op basis van vertrouwen en loyaliteit; we houden ons aan de afspraken, wij geven eerlijk advies en managen de verwachtingen.

 Terug naar onze kennismaking. Daar leren wij elkaar beter kennen en hoor ik graag wat jouw verhaal is voor een nieuwe woning. Wij zullen ons stappenplan globaal met je bespreken. Dan weet je precies wat je van ons kan verwachten. Dat is het uitgangspunt om de verdere prioriteiten en strategie verder te bepalen voor de aankoop van het huis. Wij werken immers voor jou om het maximale resultaat te behalen! Ons stappenplan zullen we hier niet tot in de detail uitschrijven, dat is behoorlijk wat leeswerk. Daarom onderstaand ‘high-over’ de fases uitgeschreven. Dat bespreken we graag in een persoonlijk gesprek, zodat jij daar gelijk meer gevoel bij krijgt.

 huis kopen flevoland aankoopmakelaar

Stap 1: Voorbereiding

We beginnen met de voorbereidingsfase. Hier staan we uitgebreid stil bij het huidige aanbod in de markt. Hierna zullen we samen aan de hand van al jouw wensen een woonprofiel opstellen. Dit woonprofiel dient als houvast tijdens het traject van het kopen van een huis. Door dit woonprofiel weten wij precies wat jouw wensen zijn en tonen wij alléén huizen die voor jou interessant zijn.

Stap 2: Kijken, kijken, kijken

In de tweede fase regelen we bezichtigingen en gaan wij de verschillende opties met jou vergelijken. Heb je geen tijd om de bezichtigingen zelf te regelen? Geen probleem, we kunnen de bezichtigingen ook ’s avonds of in het weekend plannen.

Stap 3: Onderhandelen = leuk! 

Ook wel de onderzoeks- en onderhandelingsfase. De woning zal worden vergeleken met recent verkochte woningen. Daarnaast komt er een grondig onderzoek naar de onderhoudsstaat van de woning. Indien nodig doen wij ook een kadastraal- of bodemonderzoek en bouwtechnische keuring. Aan de hand van deze informatie kunnen wij goed voor jou onderhandelen om zo tot de beste prijs te komen.

Stap 4: Afhandeling

In de laatste fase hebben we samen een huis gevonden dat voldoet aan al jouw wensen én je graag wilt kopen. Wij controleren dat alle documenten juridisch in orde en kloppend zijn! 

And that’s it…..wij regelen het! Wil jij je gaan oriënteren voor een nieuwe woning en ben je nieuwsgierig geworden naar ons? Neem dan contact op. Komen we een kop koffie drinken bij je! 

Neem contact op