Yourstyle Vastgoed

Dennis Lantrok – betrokken makelaar en keurder

Ik woon in Almere samen met mijn vrouw. Ik heb een succesvolle carrière opgebouwd bij het brandweerkorps van Almere. Daar ben ik letterlijk onderaan de ladder begonnen en door gegroeid tot Hoofdbrandwacht. Dit werk paste goed bij mijn dienstbare karakter en de bijdrage die ik wil leveren aan de maatschappij. Na 21 jaar trouwe dienst, werd ik door mijn inmiddels zwakke knieën afgekeurd. Tijdens een spetterend afscheidsfeest heb ik met een lach en een traan afscheid genomen. Maar ik was uiteraard wel met mijn toekomst bezig.

Ik heb altijd een passie gehad voor vastgoed en heb mij laten omscholen tot makelaar. Ik heb inmiddels honderden mensen geholpen aan een nieuwe toekomst. Ik wil en blijf mensen helpen, dat zit in mijn karakter. Eerst redde ik levens als brandweerman, nu help ik mensen aan hun nieuwe (droom)huis!

In 2018 ontstond bij mij het idee om als zelfstandig als makelaar door te gaan. Uiteraard heb ik daar in goed overleg met mijn werkgever over gesproken. Uiteindelijk heb ik besloten om Yourstyle Vastgoed te gaan starten. Inmiddels een aantal jaren verder doe ik dit elke dag met passie en plezier.

Ik ben jouw eerste aanspreekpunt en makelaar. Ik kom bij jou over de vloer, drink koffie/thee met je en zorg ervoor dat jij compleet ontzorgt en geholpen wordt. Naast mijn werk sport ik ook graag en breng ik graag tijd door met mijn gezin, vrienden en familie. Ik ben wat dat aangaat echt een gezelligheidsdier!

dennis.lantrok@yourstylevastgoed.nl
+31 6 57269009
LinkedIn

Dennis Lantrok – betrokken makelaar en keurder

Ik woon in Almere samen met mijn vrouw. Ik heb een succesvolle carrière opgebouwd bij het brandweerkorps van Almere. Daar ben ik letterlijk onderaan de ladder begonnen en door gegroeid tot Hoofdbrandwacht. Dit werk paste goed bij mijn dienstbare karakter en de bijdrage die ik wil leveren aan de maatschappij. Na 21 jaar trouwe dienst, werd ik door mijn inmiddels zwakke knieën afgekeurd. Tijdens een spetterend afscheidsfeest heb ik met een lach en een traan afscheid genomen. Maar ik was uiteraard wel met mijn toekomst bezig.

Ik heb altijd een passie gehad voor vastgoed en heb mij laten omscholen tot makelaar. Ik heb inmiddels honderden mensen geholpen aan een nieuwe toekomst. Ik wil en blijf mensen helpen, dat zit in mijn karakter. Eerst redde ik levens als brandweerman, nu help ik mensen aan hun nieuwe (droom)huis!

In 2018 ontstond bij mij het idee om als zelfstandig als makelaar door te gaan. Uiteraard heb ik daar in goed overleg met mijn werkgever over gesproken. Uiteindelijk heb ik besloten om Yourstyle Vastgoed te gaan starten. Inmiddels een aantal jaren verder doe ik dit elke dag met passie en plezier.

Ik ben jouw eerste aanspreekpunt en makelaar. Ik kom bij jou over de vloer, drink koffie/thee met je en zorg ervoor dat jij compleet ontzorgt en geholpen wordt. Naast mijn werk sport ik ook graag en breng ik graag tijd door met mijn gezin, vrienden en familie. Ik ben wat dat aangaat echt een gezelligheidsdier!

dennis.lantrok@yourstylevastgoed.nl
+31 6 57269009
LinkedIn