Yourstyle Vastgoed
We komen graag bij je langs om kennis te maken.Wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. Nieuwsgierig geworden?Over onsOver ons.

Dennis Lantrok

Betrokken makelaar en bouwkundig inspecteur

Opgegroeid en wonend in Almere heb ik een succesvolle carrière opgebouwd bij het brandweerkorps Almere. Daar ben ik letterlijk onderaan de ladder begonnen en door gegroeid tot Hoofdbrandwacht. Het dienstbare werk en de bijdrage die kon leveren aan de maatschappij heb ik ruim 21 jaar met passie en plezier gedaan. Het lot wilde anders, nadat ik door mijn knieën afgekeurd werd heb ik met een lach en een traan afscheid genomen.

Voor vastgoed heb ik altijd een passie gehad, en zo dan ook om laten scholen tot makelaar. Inmiddels hebben we al veel mensen geholpen bij hun nieuwe toekomst. Het helpen zit in mijn karakter, dat is precies waar ik zoveel voldoening uit haal. Waar ik eerst levens redde als brandweerman mag ik nu mensen helpen aan hun nieuwe (droom)huis!

Na de switch naar de makelaardij in 2015 heb ik in 2020 de keuze gemaakt om zelfstandig verder te gaan, waar Yourstyle Vastgoed is geboren. Inmiddels jaren verder doe ik dit elke dag met passie en veel plezier.

Als makelaar ben ik jouw eerste aanspreekpunt. Ik kom bij jou langs voor een kop koffie en zorg ervoor dat jij compleet ontzorgt wordt. Voor een prettig, professioneel ver- en/of aankooptraject met heldere communicatie, en zo nu en dan een knipoog, ben je bij mij aan het juiste adres.

dennis@yourstylevastgoed.nl
+31 6 57269009
LinkedIn

Nuith Linthorst

Toegewijd makelaar en register taxateur wonen

Bijna 20 jaar ben ik fanatiek ruiter geweest, waarvan 5 jaar in de nationale en internationale wedstrijdsport. Daarnaast heb ik altijd managementfuncties gehad, vaak met een marketing gerelateerd tintje. Toen ik stopte met de sport bleef het kriebelen om de ondernemende kant op te gaan. Onze verhuizing was de eerste kennismaking met de vastgoedwereld en heeft mijn interesse dan ook direct gewekt. De lat telkens wat hoger leggen zit in mijn aart en dit was een uitgelezen kans voor mij om dat te doen.

Toen ik begon aan de makelaarsopleiding werkte ik bij een makelaardij in omgeving Amsterdam waar ik heb mogen leren, ervaren en toepassen in de praktijk. Hier is mij veel duidelijk geworden, waaronder mijn ambities om verder te ontwikkelen. Ik merkte dat ik het onderzoeken, analyseren en vergelijken van woningen en de markt interessant vond en begon dan ook aan de opleiding tot taxateur. Met de titel Register Taxateur Wonen help ik je met passie en toewijding snel aan een compleet rapport voor jouw financiering.

In 2022 ben ik de samenwerking aangegaan met Dennis. Een ontmoeting die ik nooit zal vergeten en waar ik nog elke dag dankbaar voor ben. Want hoe uniek en waardevol is het om naast een super samenwerking ook nog altijd lol te hebben tijdens het werk? Dat is onbetaalbaar. Samen zorgen we naast veel lol uiteraard ook voor heel veel werk en komen we graag bij je op de koffie om je verder te helpen in de woningmarkt.

nuith@yourstylevastgoed.nl
+31 6 21655102
LinkedIn