Yourstyle Vastgoed
Samen gaan we het avontuur aan.Vergroot je kansen op de krappe woningmarkt en maak gebruik van onze ervaring, expertise en ons netwerk.aankopenSuccesvol je droomwoningSuccesvol je droomwoning
aankopen.

Nieuwe (droom)woning kopen?

Opzoek naar een nieuwe woning? Dat kan een flinke uitdaging zijn. Zeker in de lagere tot gemiddelde prijsklasse is het aanbod schaars en de vraag zeer groot. De krapte op de woningmarkt zorgt helaas voor veel stress en teleurstelling. Wij willen je daar effectief bij helpen.

Als jouw aankoopmakelaar zorgen wij met onze expertise en daadkracht dat jij…

… precies weet wat je koopt, bouwkundig en juridisch.
… weet in wat voor een woonomgeving je komt te wonen.
… meer slagkracht hebt om jouw (droom)woning te kopen dankzij ons grote netwerk.

We trekken alle registers open en staan te trappelen om je te helpen. Denk hierbij aan de juridische aspecten, bouwkundige staat, omgeving van de woning en natuurlijk de onderhandeling. Wij zoeken het tot op de bodem uit, geven je een eerlijk en integer advies én zetten alles op alles om de woning voor je te bemachtigen.

Weet waarmee je kunt rekenen

Wanneer je gaat aankopen moet je weten waarmee je kunt rekenen. Wij zijn gezegend met geweldige hypotheekadviseurs in ons netwerk die met dezelfde passie voor je klaar staan. Wij brengen je graag met ze in contact zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Heb je al een eigen woning en wil je weten met welke verkoopopbrengst je kunt rekenen? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Tijdens deze afspraak vertellen we je direct hoe wij de verkoop zouden aanvliegen.