Yourstyle Vastgoed
Wij zorgen dat je snel en compleet verder kunt.Een onmisbaar onderdeel bij het krijgen van een financiering voor een woning, en nog veel meer.taxatiesWaardevolle en snelleWaardevolle en snelle
taxaties.

Wanneer is een taxatie van een woning nodig?

Wanneer je een financiering bij een bank wil aanvragen, vernieuwen of verhogen dan is een gevalideerde taxatie van de woning vaak verplicht. Oftewel;

👉  Heb je een hypotheek nodig voor de aankoop van een woning?
👉  Ga je jouw woning verkopen maar ontvang je de sleutels van je nieuwe woning eerder met een overbruggingshypotheek?
👉  Wil je gaan verbouwen of renoveren en het geld hiervoor gaan financieren?
👉  Ga je jouw huidige hypotheek oversluiten?
👉  Wil je maximale rentekorting krijgen op jouw huidige hypotheek?

Wij helpen je snel aan een compleet taxatierapport waar je echt wat aan hebt.

Ook niet onbelangrijk; als wij de benodigde documenten op tijd hebben ontvangen, doen wij er alles aan dat jij het taxatierapport binnen 3 werkdagen na opname in de mailbox hebt.

Dit is slechts een greep uit de verschillende redenen waarom je een taxatie nodig kan hebben. Staat jouw situatie er niet tussen? Neem even contact op, dan helpen wij je verder.

Waarom is een taxatie nodig?

Niemand wil graag in de problemen komen, daarom wil de bank zeker weten dat er geen te groot risico rust op de lening in verhouding tot de woning, ter bescherming van het geleende geld en van jou. De taxatiewaarde bepaalt welk bedrag je maximaal kan lenen op de woning, los van je inkomen.

Er moet een objectieve, onafhankelijke en compleet onderbouwde marktwaarde op papier komen te staan. De taxateur zorgt ervoor dat dit samenkomt in het taxatierapport, wat gevalideerd wordt door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).

Ons taxatierapport voldoet aan alle (inter)nationale standaarden en de reglementen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Daarmee weet je zeker dat je een kwalitatief rapport krijgt welke alle grote geldverstrekkers accepteren.

Waar wij taxeren

Wij taxeren woningen in heel Almere, ‘t Gooi, de Vechtstreek en de noordelijke helft van provincie Utrecht, waaronder de plaatsen (van A tot Z):

Abcoude, Almere, Amersfoort, Ankeveen, Baambrugge, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bosch en Duin, Bunschoten-Spakenburg, Bussum, De Bilt, Den Dolder, Diemen, Duivendrecht, Eemnes, Groenekan, Hoogland, Hooglanderveen, Huis ter Heide, Huizen, Kockengen, Kortenhoef, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Maarssen, Maarssenbroek, Maartensdijk, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Ouderkerk aan de Amstel, Soest, Soesterberg, Tienhoven, Vreeland, Vinkeveen, Weesp, Westbroek, Wilnis en Zeist.

Twijfel je of wij bij jou kunnen taxeren? Neem een kijkje op de kaart hieronder of vraag het ons.

Wat kost een taxatie?

De kosten van een taxatie kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Neem even contact met ons op, wij inventariseren wat er nodig is en laten je daarna direct weten wat de taxatie kost. Je weet direct waar je aan toe bent, dat is wel zo fijn.

Op al onze taxaties zijn de Algemene Consumenten Voorwaarden van brancheorganisatie VBO van toepassing.