Yourstyle Vastgoed
ontvang direct na opname het complete rapport.Bij één van de grootste uitgave in je leven wil je ook weten wat je koopt. Krijg snel inzicht in de technische staat enbouwkundige keuringenUitgebreide en heldereUitgebreide en heldere
bouwkundige keuringen.

Bouwkundige keuring nodig?

Een huis kopen is één van de grootste uitgave in jouw leven. Dan wil je precies weten waaráán je het geld uitgeeft.

Bij de aankoop van een woning kun je daarom een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Sterker nog, dit is een groot onderdeel van jouw onderzoeksplicht als koper.

Yourstyle Vastgoed en Keuringen is aangesloten bij Vakkundig Gekeurd. Je kan er dan ook vanuit gaan dat je te maken hebt met een ervaren en gespecialiseerd keuringsbedrijf dat getoetst is op onze opleiding, bijscholing en ervaring.

Bekijk de informatie flyer van Vakkundig Gekeurd met handige informatie, tips en feiten.

Wat houdt een bouwkundige keuring in

Een bouwkundige keuring geeft inzicht in de technische staat waarin de woning verkeert. De keuring geeft de eventuele verborgen gebreken weer, het achterstallig onderhoud en de kosten die hiermee gepaard gaan om dit te verhelpen.

Dit kan je uiteraard zelf doen, maar je zult lang niet alles ontdekken. Daar heb je onze expertise voor nodig.

Tijdens de keuring gaan we grondig te werk en voeren deze dan ook graag uit in jouw aanwezigheid. We geven dan namelijk gelijk advies over het onderhoud, delen tips om de woning energiezuiniger te maken én hoe je het leefklimaat gezonder maakt. Je krijgt direct een goede indruk van de technische staat van de woning.

Onze werkwijze

We maken gebruik van geavanceerde software om alle elementen van de woning te inspecteren. De inspectie duurt gemiddeld een uur, maar dit kan uiteraard variëren afhankelijk van de woninggrootte en staat van de woning. Vanaf het dak tot aan de kruipruimte, alles wordt gecontroleerd. We maken overal notities en foto’s van die je weer terugvindt in het rapport.

We vinden het altijd fijn wanneer de verkopende partijen en aankopende partijen aanwezig zijn. Naast advies en tips over het onderhoud en duurzaamheid kun je namelijk ook direct eventuele vragen stellen of onduidelijkheden bespreken. Ben je hier niet toe in de gelegenheid? Dan kun je ons achteraf natuurlijk ook altijd bereiken.

Na de keuring heb je direct een goede indruk van de technische staat van de woning. In het uitgebreide rapport vind je alle punten met toelichting en kostenindicatie én meestal ontvang je direct na opname het complete rapport in de mail. Dat is wel zo fijn!

Het bouwkundig rapport

Zodra je het rapport op de mail ontvangt is deze ook beschikbaar op mijnwoning.nl. Hier kun je het rapport indien gewenst vertalen in meerdere talen.

In het woningdashboard vindt je het complete rapport met de foto’s van eventuele gebreken, een uitvoerige analyse van de bouwtechnische staat van de woning, informatie over het energiegebruik, een energiebesparingsadvies en een indicatie van de te verwachten kosten vanaf nu tot over 5 jaar.

De rapporten van Yourstyle Vastgoed en Keuringen worden erkend door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen.

Wat kost een bouwkundige keuring

De kosten voor een bouwtechnische keuring zijn afhankelijk van de grootte en locatie van de woning. Voor woningen binnen een straal van 50km rondom Almere voeren wij de keuring uit voor € 395,00 inclusief btw.

Is het woonoppervlak van de woning groter dan 300 m2 en/of ligt deze buiten de straal? Neem dan even contact op voor de kosten.

Op bouwkundige keuringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.