Yourstyle Vastgoed
ontvang direct na opname het complete rapport.Bij één van de grootste uitgave in je leven wil je ook weten wat je koopt. Krijg snel inzicht in de technische staat enbouwkundige keuringenWaardevolle en snelleWaardevolle en snelle
bouwkundige keuringen.

Bouwkundige keuring nodig?

Een huis kopen is één van de grootste uitgave in jouw leven. Dan wil je precies weten waaráán je het geld uitgeeft.

Bij de aankoop van een woning kun je daarom een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Sterker nog, dit is een groot onderdeel van jouw onderzoeksplicht als koper.

Wat houdt een bouwkundige keuring in

Een bouwkundige keuring geeft inzicht in de technische staat waarin de woning verkeert. De keuring geeft de eventuele verborgen gebreken weer, het achterstallig onderhoud en de kosten die hiermee gepaard gaan om dit te verhelpen.

Dit kan je uiteraard zelf doen, maar je zult lang niet alles ontdekken. Daar heb je onze expertise voor nodig.

Gemiddeld duurt een keuring ongeveer 1 uur, waarin wij grondig te werk gaan. De keuring voeren wij graag ook uit in jouw aanwezigheid. We geven dan namelijk gelijk advies over het onderhoud, delen tips om de woning energiezuiniger te maken én hoe je het leefklimaat gezonder maakt. Je krijgt direct een goede indruk van de technische staat van de woning.

Onze werkwijze

Gemiddeld duurt een keuring ongeveer 1 uur, waarin we grondig te werk gaan. We maken gebruik van geavanceerde software om alle elementen van de woning te inspecteren. Vanaf het dak tot aan de kruipruimte, alles wordt gecontroleerd. We maken overal notities en foto’s van die je weer terugvindt in het rapport.

We vinden het altijd fijn wanneer de verkopende partijen en aankopende partijen aanwezig zijn. Je krijgt gelijk advies over het onderhoud, tips om de woning energiezuiniger te maken en eventuele vragen of onduidelijkheden worden direct besproken.

Je hebt na de keuring direct een goede indruk van de technische staat van de woning en meestal ontvang je direct na opname het complete rapport in de mail. Dat is wel zo fijn!

Het bouwkundig rapport

Zodra je het rapport op de mail ontvangt is deze ook beschikbaar op mijnwoning.nl. Hier kun je het rapport indien gewenst vertalen in meerdere talen.

In het woningdashboard vindt je het complete rapport met de foto’s van eventuele gebreken, een uitvoerige analyse van de bouwtechnische staat van de woning, informatie over het energiegebruik, een energiebesparingsadvies en de verwachte kosten binnen 1 jaar en 5 jaar.

De rapporten van Yourstyle Keuringen worden erkend door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen.

Wat kost een bouwkundige keuring

De kosten voor een bouwtechnische keuring zijn afhankelijk van de grootte en locatie van de woning. Voor woningen in Flevoland voeren wij de keuring uit voor € 300,00 inclusief btw. Ligt de woning buiten Flevoland? Dan kost de keuring € 369,00 inclusief btw.

Is het woonoppervlak van de woning groter dan 375 m2? Neem dan even contact op voor de kosten. Op bouwkundige keuringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.