Dit zijn wij

Je huis verkopen of een huis aankopen. Dat is een belangrijke beslissing in je leven. Wellicht heb je dit proces al een keer doorlopen en weet je wat je kan verwachten. Als dit de eerste keer is, dan kan dat best spannend zijn. Er komt ontzettend veel op je af waar je waarschijnlijk geen kennis van hebt. Dan wil je samenwerken met mensen die je vertrouwt en weet wie ze zijn. Daarom stellen we ons graag aan je voor!

 

Dennis Lantrok - jouw makelaar en keurder
Ik woon in Almere samen met mijn vrouw.
Ik heb een succesvolle carrière opgebouwd bij het brandweerkorps van Almere, later de Veiligheidsregio. Daar ben ik letterlijk onderaan de ladder begonnen en door gegroeid tot Hoofdbrandwacht. Dit werk paste goed bij mijn dienstbare karakter en de bijdrage die ik wil leveren aan de maatschappij. Na 21 jaar trouwe dienst, werd ik helaas door mijn inmiddels zwakke knieën afgekeurd. Tijdens een spetterend afscheidsfeest heb ik met een lach en een traan afscheid genomen. Maar ik was uiteraard wel met mijn toekomst bezig.

Ik heb altijd een passie gehad voor vastgoed en heb mij daarom laten omscholen tot makelaar. Ik heb in de afgelopen jaren honderden mensen geholpen aan een nieuw thuis. Nu combineer ik mijn passie wederom samen met mijn persoonlijke missie en dienstbare karakter. Ik wil en blijf mensen helpen. Eerst redde ik levens als brandweerman, nu help ik mensen aan hun nieuwe (droom)huis!
Twee jaar geleden ontstond bij mij het idee om als zelfstandig als makelaar door te gaan. Ik wil graag mijn eigen agenda en vrijheid bepalen. Uiteraard heb ik daar in goed overleg met mijn werkgever over gesproken. Uiteindelijk heb ik besloten om YourStyle te gaan starten!

 

Ik ben als makelaar een specialist, maar voor de opzet van een complete bedrijfsvoering en had ik wel extra hulp nodig. Er was maar één persoon met wie ik dit wilde doen; Dennis Maaijen. Na een aantal gesprekken, zijn we ervoor gegaan en binnen no-time was YourStyle uitgeschreven en was er een dichtgetimmerde begroting, strategisch plan en een kraakheldere taak- en rolverdeling tussen ons.

Ik ben jouw eerste aanspreekpunt en makelaar. Ik kom bij jou over de vloer, drink koffie/thee met je en zorg ervoor dat jij compleet ontzorgt en geholpen wordt. Dennis werkt achter de schermen aan de bedrijfsvoering en marketing. Deze taak- en rolverdeling maakt dat we aanvullend zijn aan elkaar. Naast mijn werk sport ik ook graag en breng ik graag tijd door met dierbare vrouw, vrienden en familie. Ik ben wat dat aangaat echt een gezelligheidsdier! 

 

Dennis Maaijen - regisseur achter de schermen
Ik ben geboren en getogen in Utrecht en woon in Leidsche Rijn met mijn vrouw en twee kinderen. Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie waar hard werken met de paplepel is ingegoten. Na jarenlang onder de vleugels gewerkt te hebben van mijn vader (waar ik ontzettend veel van geleerd heb), trok ik in 2008 mijn eigen plan. Ik heb altijd in sales functies gewerkt bij verschillende bedrijven en branches. Klanten oprechte aandacht geven en bouwen aan een duurzame relatie zijn altijd mijn uitgangspunten geweest. In 2016 maakte ik de bewuste keuze om mee te bouwen aan de transitie van MijnStudent naar Eager People met een nieuwe propositie en dienstverlening. Dat was een heel intensief, maar leerzaam traject. Daar kwamen ook kwaliteiten van mij naar boven, waarvan ik eerst niet wist dat ik ze had! Zoals geduld bijvoorbeeld.

 

Toen ik door Dennis gevraagd werd om mee te bouwen aan YourStyle, twijfelde ik geen moment. Ik zag wederom een geweldige kans om een nieuwe organisatie op te zetten in een branche wat altijd al mijn interesse heeft gehad. Dennis en ik hebben een duidelijke taak- en rolverdeling. Hij is verantwoordelijk voor onze klanten en ik regel alles achter de schermen op het gebied van bedrijfsvoering en marketing. 

Naast mijn werk sport ik veel. Ik voetbal, fitness, loop hard en hou van skiën. In de bergen kom ik altijd tot rust. Het kraken van verse sneeuw onder de latten, de frisse berglucht en een strak geprepareerde piste om af te knallen! Door mijn sportervaring heb ik een ongekende winnaarsmentaliteit. Maar ook doorzettingsvermogen en veerkracht. Die eigenschappen in combinatie met de opvoeding van mijn familie heeft mij gebracht tot wie ik nu ben en wat mijn skills zijn. Mijn persoonlijke missie om mijzelf en anderen te inspireren, een vitaal leven te hebben en samen met familie en vrienden bijzondere momenten te creëren! 

#wiezijnwij #evenvoorstellen #persoonlijk